Coaching voor particulieren

‘Het gaat om inzicht krijgen, weten wat er wel goed gaat, verlangens verwoorden, zaken oplossen en resultaten boeken’

Coaching voor particulieren

met Als coach kijk ik waar mensen staan in hun leven en waar ze naartoe willen, wat ze willen bereiken. Het gaat om wensen en verlangens vervullen. We worstelen allemaal met levensvragen en we hebben onze eigen redenen waarom bepaalde stappen nog niet gezet hebben. Te druk, geen tijd, geen geld of niet weten hoe. Als coach sla ik een brug tussen denken en doen. Tussen wensen en dagdromen en daadwerkelijk in beweging komen. Belangrijk is dat alle aspecten in het leven erbij worden betrokken. Mijn visie als coach is dat alles met elkaar in verbinding staat: werk, relaties, gezondheid, geloof, financiën. Alle levensgebieden krijgen aandacht.

Voorbeelden van hulpvragen:

• Ik wil beter met mijn emoties leren omgaan
• Ik heb stress, burn-out klachten
• Ik heb moeite met keuzes maken
• Ik heb werkproblemen

Mijn werkwijze

• Vrijblijvend, gratis, korte kennismaking van 30 minuten.
• Intakegesprek met leerdoelen van 1,5 uur / tarief 100 euro 
• Voorstel plan van aanpak 5 tot 8 gesprekken inclusief materiaal en boek. Tarief 75 euro per uur.
• Tussentijdse evaluaties of we nog op de goede weg zitten
• Eindevaluatie en afsluiting.

Wil je een kennismakingsgesprek? Neem dan contact met mij op.
Bel naar: 06 41 10 60 87 
of stuur een mailtje naar info@praktijkmindup.nl

 

 

Het gaat om inzicht krijgen.

• Wat zijn je belangrijkste doelen voor deze coaching?
• Wat verwacht je van mij als coach?
• Wat maakt je blij, tevreden?
• Benoem 3 positieve eigenschappen van jezelf.

Ik werk graag met de volgende boeken:

PATRONEN DOORBREKEN

Dit boek is gebaseerd op schematherapie. Je leert gedragspatronen herkennen en doorbreken. Je kan beter met je emoties omgaan en je gezonde volwassenmodus te versterken waardoor je assertiever in het leven kan staan.

schrijver: Hannie van Genderen
ISBN: 9789057123559

VOLUIT LEVEN

Dit boek is gebaseerd op acceptatie en commitment therapie. Je leert je denkpatronen te doorbreken door middel van mooie oefeningen, mindfulness en naar je waarden te leven.


schrijver: Ernst Bohlmeier

ISBN: 978 90 8506 686 6

LIEFDESBANG

Dit boek is gebaseerd op relaties met een dynamiek voor verlatingsangst of bindingsangst. Met dit boek ga je aan de slag met je angst en eigenliefde in een relatie.

Schrijver: Hannah Cuppen 
ISBN: 978 90 202 10705

 

COMPASSIE ALS SLEUTEL TOT GELUK

Dit boek is gebaseerd op zelfvriendelijkheid. Je leert over stress, zelfkritiek en verschillende emotiesystemen. Het gaat om zelfcompassie te ontwikkelen en je veerkracht en levensgeluk te vergroten.

schrijver: Ernst Bohlmeijer
ISBN: 978 90 8953 672 3

Reviews

individuele coaching 

{

Lieve Heidi, ik wil je bedanken voor alle goede raad en steun. Je hebt mij laten inzien hoe ik anders in het leven kan staan. Ik durf nu keuzes te maken en mijzelf uit te spreken. Ik heb veel van je geleerd en zal dit nooit vergeten.

{
Carla
{

Ik heb bij Heidi heel veel geleerd over mezelf en mijn gedrag. Door een handige en makkelijke methode is het mij gelukt om patronen te doorbreken die mij belemmerde om als een volwassene te functioneren tegen mijn familie of op mijn werk. We zijn ook op zoek gegaan naar iets waar ik plezier en voldoening uit kan halen en ik heb keuzes op werkgebied gemaakt. Ik heb bij Heidi altijd mijn verhaal kwijt gekund en daardoor het gevoel dat ik echt begrepen werd. Ik wil haar bedanken voor alles wat ik bij haar heb geleerd!

{
Renske
{

De afgelopen twee jaar heeft Heidi mij heel erg geholpen. We begonnen met het doorbreken van emoties maar zijn uiteindelijk ook bezig geweest met emoties, hoog sensitiviteit en zelfbeeld.

Ze past de gesprekken en coaching aan op wat je nodig hebt. Ik heb mij altijd veilig en comfortabel gevoeld om mijn verhaal kwijt te kunnen en ze had voor mij vaak de tissues al klaar staan. Ik kan eerlijk zeggen dat ik door Heidi in een betere plaats ben dan twee jaar geleden.

{
Anoniem

Locatie

M.A. Reinaldaweg 26
3461 AK Linschoten

Contact

06 41 10 60 87
info@praktijkmindup.nl